Anasayfa /  Foto Galeri

Fatih Terim'den flaş Falcao kararı! Fenerbahçe maçında...

Süper Lig'in 22'inci haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle karşılaşmayı kazanan Galatasaray puanını 42 yaptı ve 22'inci hafta sonunda devre arasında 10 puan önünde yer alan Sivasspor'un bir basamak üstüne çıktı. Sezon sonunda yeniden şampiyonluk yaşayarak Şampiyonlar Ligi'nde gitmek isteyen sarı-kırmızılılar 23'üncü haftada Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. İşte detaylar...

Fatih Terim'den flaş Falcao kararı! Fenerbahçe maçında... - Sayfa 1

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde herkesin tartıştığı ve merak ettiği tercihlerden biri de forvet mevkiinde yaşanmaya başladı. Radamel Falcao ile Andone'nin yaşadığı sakatlık sürecinde Galatasaray'ın gol yükünü çeken ve bu sezon tam 10 kez fileleri havalandıran Adem Büyük'ün, Fenerbahçe derbisinde formayı hak ettiği görüşleri yükselmeye başladı.

Fatih Terim'den flaş Falcao kararı! Fenerbahçe maçında... - Sayfa 2

Yeni Malatyaspor maçına Adem ile başlayıp Falcao'yu hamle oyuncusu olarak kullanan Fatih Terim'in, tercihi merak edilmeye başladı. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre ise Teknik Direktör Fatih Terim, Kadıköy'deki derbide Falcao'ya ilk 11'de görev verecek.

Fatih Terim'den flaş Falcao kararı! Fenerbahçe maçında... - Sayfa 3

Tecrübeli teknik adam, Konyaspor maçında sakatlık yaşayan ve ligde 3 maçtır 11'de yer almayan Falcao'yu Fenerbahçe'ye karşı oynatacak. Yeni Malatyaspor maçında 81.dakikada oyuna giren ve 10 dakikalık bölümde Galatasaray'ın 3 pozisyona girmesinde pay sahibi olan Falcao'nun performansı da sınıfı geçti.

Fatih Terim'den flaş Falcao kararı! Fenerbahçe maçında... - Sayfa 4

Antrenmanlarda da son derece istekli olan Kolombiyalı golcü 3 hafta sonra ilk 11'deki yerini Adem'den alacak.