Anasayfa /  Foto Galeri

Fatih Terim Okan Buruk derken... İşte Metin Öztürk'ün Galatasaray için istediği hoca adayı

Galatasaray'da Fenerbahçe'ye karşı alınan 2-0'lık mağlubiyetin yankıları sürerken, teknik direktör Domenec Torrent, eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Takımın önceki çalıştırıcısı Fatih Terim'le kıyaslamalar yapılan Torrent'in Galatasaray'daki geleceği de belli oldu. 30 Nisan'daki seçim için aday olan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, adaylarını belirledi. Öztürk'ün adayının ise...

Fatih Terim Okan Buruk derken... İşte Metin Öztürk'ün Galatasaray için istediği hoca adayı - Sayfa 1

Galatasaray'da Fenerbahçe'ye karşı alınan 2-0'lık mağlubiyetin yankıları sürerken, teknik direktör Domenec Torrent, eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Sarı - kırmızılı camiada 30 Nisan'da yapılacak olan seçim öncesi Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, adaylıklarını açıklamıştı. Fatih Terim ve Okan Buruk iddialarının ardından Metin Öztürk'ün hoca adayı ise belli oldu.

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrasında adaylıklarını duyuran Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk çalışmalarına start verdi.

Fatih Terim Okan Buruk derken... İşte Metin Öztürk'ün Galatasaray için istediği hoca adayı - Sayfa 2

TORRENT İLE DEVAM EDİLMEYECEK

Takımın teknik direktörü Domenec Torrent'in çokça eleştirildiği bu dönemde iki adayın da İspanyol teknik adamla birlikte çalışma fikri pek de kuvvetli görünmüyor...

Fatih Terim Okan Buruk derken... İşte Metin Öztürk'ün Galatasaray için istediği hoca adayı - Sayfa 3

HAMAMCIOĞLU'NUN ADAYI RUDI GARCIA

Eşref Hamamcıoğlu'nun Torrent ile devam etmeyip, Fransız teknik direktör Rudi Garcia'yı Galatasaray'ın başına getireceği iddia edilmişti. Ayrıca Hamamcıoğlu'nun tecrübeli teknik direktör Claudio Ranieri'yi de listesinde bulundurduğu öne sürülmüştü.

Fatih Terim Okan Buruk derken... İşte Metin Öztürk'ün Galatasaray için istediği hoca adayı - Sayfa 4

ÖZTÜRK: "İSTİFA EDERSE ŞAMPANYAYLA KUTLARIZ"

Bir diğer aday Metin Öztürk ise Mynet'e yaptığı özel açıklamada, "Torrent istifa eder giderse çok seviniriz, şampanyayla kutlarız. Hem adama 2.5 milyon € tazminat ver, hem UEFA ile sorun yaşa. Kendi şirketiniz olsa yaparsınız ama Ali Sami Yen'in koltuğunda bunları yapamazsınız. Kafanıza göre takılamazsınız. Kafanıza göre takılırsanız da 6 ay sonra teneke çalar gönderirler." ifadelerini kullanarak Torrent ile devam etmeme konusunda yeşil ışık yakmıştı.