Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2020 23:30

Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

 

65 dakika Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynamak hiç kolay değil. Kırmızı karta kadar iyi giden bir maç vardı ama Soso, kendinden beklemediğimiz bir şekilde, aklımızda olmayan bir şeyi yaptı. Oradan sonra oynamak kolay değil. Trabzonspor'u tebrik ederim

Bazen her şey üst üste gelir. Bu senenin izahı yok. Sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum, bu sene bizi affetsinler. İnanmış arkadaşlarımızla gemiyi, kıyıya yaklaştırmaya çalışacağız. Aklımızda olmayan ne varsa başımıza geliyor. Bu sene böyle oldu.

Gemiyi en sağlıklı şekilde limana yanaştırmaya çalışacağız. Saracchi'nin de arka adalesi çekti onu da çıkardık, zaten cezalı. Sonuna dek elimizden gelen her şeyi yapacağız. Diğer takımlar da bize yetişti, işimiz daha zorlaştı.

Feghouli'ye arkadan ayağa basan atılır mıydı atılmaz mıydı bilmiyorum ama bize karşı zaten atılmaz, Cüneyt Hoca yanını gösteriyor

 

 

Biz Galatasaray'ız, olmadık günlerde olmadık işler yapabiliriz, yaptık, yapmalıyız. Ümit ediyorum her türlü metanet umarım bu senede kalır.

Yorumlar