Anasayfa /  Foto Galeri

Fatih Terim'in tur planı hazır!

Fatih Terim'in tur planı hazır! - Sayfa 1

Avrupa Ligi son 32 Turu rövanş maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray bu mücadelenin hazırlıklarını da ara vermeden sürdürdü. Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmadan 4 galibiyet 1 beraberlik ile ayrılan Galatasaray'da moraller yerinde.

Fatih Terim'in tur planı hazır! - Sayfa 2

Bu süreçte 13 puan toplayan sarı-kırmızılılar rakip fileleri 15 kez havalandırırken hücum oyuncularının yükselen grafiği dikkat çekti. Kadroda ki tüm isimlerden maksimum fayda sağlamak isteyen teknik direktör Fatih Terim'in oyuncuların performansından son derece memnun olduğu öğrenildi.

Fatih Terim'in tur planı hazır! - Sayfa 3

Son haftaların formda ismi Belhanda attığı goller ve yaptığı asistlerle yıldızlaşırken Terim'in güvenini boşa çıkartmadı. Trabzonspor mücadelesinde 2 gol birden atan Faslı oyuncu Kasımpaşa maçını da boş geçmedi ve galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Fatih Terim'in tur planı hazır! - Sayfa 4

Avrupa Ligi son 32 Turu rövanş maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray bu mücadelenin hazırlıklarını da ara vermeden sürdürdü. Florya Metin Oktay tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncıların oldukça hırslı ve istekli oldukları öğrenildi. İlk maçta 2-1 mağlup olan ve avantajı rakibine kaptıran sarı kırmızılılarda oyuncuların tek düşüncesi Portekiz’den tur ile dönmek.