Anasayfa /  Foto Galeri

Fatih Terim'den 'penaltıcı' itirafı! "Penaltıcımız belli"

Fatih Terim'den 'penaltıcı' itirafı! "Penaltıcımız belli" - Sayfa 1

Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, "Galatasaray golleri kaçırabilir, penaltı da kaçırabilir. İkinci yarıda çıkıp, bunun üzerine yenmeli." dedi. Terim, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile perşembe günü oynadıkları için rotasyon yapmadıklarını belirterek, Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde maçını perşembe günü oynadığını söyledi.

Fatih Terim'den 'penaltıcı' itirafı! "Penaltıcımız belli" - Sayfa 2

Oyunda bir alternatifleri olsun diye kurgu değişikliği yaptıklarını kaydeden Terim, ilk yarının 15 dakikalık bölümünden sonra bu planın tuttuğunu söyledi. Terim, ilk yarıda bir penaltıdan yararlanamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

Fatih Terim'den 'penaltıcı' itirafı! "Penaltıcımız belli" - Sayfa 3

Ozan'a övgü "Galatasaray golleri kaçırabilir, penaltı da kaçırabilir. Farklı sonuçlarla yenilmekten hiç hoşlanmıyorum. Yoksa mağlup da olursunuz. Mücadele edersiniz, oynamaya çalışırsınız, sonuçta mağlup olsanız da önemli değil. Bugün öyle değildi maalesef. Bugün 3-0'a rağmen sahanın en iyisi bence Ozan'dı. Çok sevinçliyim. Henüz 18 yaşında bir çocuk. Diğerlerinden de bunu bekliyoruz. İtiraz edeceksin. Bazen hayata itiraz edeceksin. Kabullenmeyeceksin. Buradaki en büyük sıkıntı odur. Çok üzgünüm."

Fatih Terim'den 'penaltıcı' itirafı! "Penaltıcımız belli" - Sayfa 4

Deplasmandan çekiniyorsa burada işi yok "Deplasman fobisini ben çok komik buluyorum. Koca Galatasaray'ın içi dışı yok. Dış sahadaki çimler mi değişiyor? Her tarafta senin seyircin var. Galatasaray'a gelen bir oyuncu deplasmanlardan çekiniyorsa zaten burada işi yok. İç sahada iyi oyun, dış sahada böyle bir oyun tuhaf gelebilir. Penaltıyı atamazsan, devreye önde giremezsen bunun sebebi deplasman fobisi olmamalı. Bunun sebebini kendinde aramalısın. Ben kendimde arıyorum."