Anasayfa /  Foto Galeri

Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan çok konuşulacak 'doktor ihmali' iddiası

Pankreas kanseri tedavisi gören Faruk Tınaz (65), dün hastanede yaşamını yitirdi. Müzik dünyasından gelen acı haber sonrası sanatçının eşi Canan Tınaz'dan çok konuşulacak bir iddiada bulunurken, "Altı ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk" açıklamasını yaptı.

Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan çok konuşulacak 'doktor ihmali' iddiası - Sayfa 1

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Faruk Tınaz, tedavi gördüğü Acıbadem Fulya Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti.

Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan çok konuşulacak 'doktor ihmali' iddiası - Sayfa 2

Acı haberi, yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Jokey Kulübü duyurdu: Faruk Tınaz’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz.

Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan çok konuşulacak 'doktor ihmali' iddiası - Sayfa 3

"RAPORLARA BAKMADI" 
Sanatçının ölümüne dair çarpıcı bir iddiada bulunan Faruk Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, "Çok büyük bir doktor ihmali var. Evet pankreas kanseri, ama iki yıl önce bir doktorun pankreastaki lekeyi görüp bütün raporlara bakmamasından kaynaklanıyor" dedi.

Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan çok konuşulacak 'doktor ihmali' iddiası - Sayfa 4

Canan Tınaz, "Doktor raporları atladığı için teşhis yanlış konuluyor. Zaten bununla ilgili altı ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Süreç devam ediyor. O zaman yapılan ihmal, bir anda karşımıza dördüncü evre kanser olarak çıktı" ifadelerini kullandı.