Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Faruk Fatih Özer kimdir? Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer yurt dışına mı kaçtı?

Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer yurt dışına mı kaçtı? Thodex’in kurucusu ve sahibi Faruk Fatih Özer ‘yurt dışına kaçtı’ iddiaları ile gündemde. 2 milyar dolarlık birikimden bahsedilen iddialar konusunda bir süredir sessiz olan Özer’in Thodex tanıtımında birçok ünlü isimle anlaştığı biliniyor. Peki Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer yurt dışına mı kaçtı?

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2021 11:41

Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer yurt dışına mı kaçtı? Kripto para piyasasında tanıtım için harcadığı miktarla gündem olan ve birçok ünlü ismi Thodex tanıtımında kullanan Faruk Fatih Özer ile ilgili sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

İnternet sistemlerinin kapatılmasıyla birlikte Thodex işlemi gerçekleştiremeyen kullanıcılar kripto paralarının durumuna ilişkin meraklı bekleyiş içerisinde. Bu süreç zarfından Thodex’in kurucusu Özer’den resmi bir açıklama gelmezken, genç girişimcinin yurt dışına kaçtığı iddia edildi. 

Sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili onlarca paylaşım yapılırken Özer hakkında suç duyurunda bulunulduğu da öne sürüldü.

FARUK FATİH ÖZER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı. 2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasında giriş yaptı, 2017 yılının eylül ayı ile beraber Thodex’i kurdu ve Koineks’in mevcut kullanıcıları Thodex’e taşındı. Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Thodex şirketi başta Türkiye olmak üzere Myanmar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyordu. Özer’in 27-28 yaşında olduğu ifade edilse de resmi bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar