Anasayfa /  Foto Galeri

Fansız kadınlarının güzellik sırrı ne?

Fansız kadınlarının güzellik sırrı ne? - Sayfa 1

Fransız kadınları formda oluşları ve her yaşta güzel görünmeleriyle bilinir. Ayrıca Fransız kadınların yaşam sürelerinin daha uzun olduğu da kanıtlandı. Dr. Michel Cymes, yeni çıkardığı 'Live Better and Longer' (Daha İyi ve Uzun Yaşam) adlı kitabında, her yaşta güzel görünmeyi başaran Fransız kadınların sırlarını paylaştı.

Fansız kadınlarının güzellik sırrı ne? - Sayfa 2

Pek çok sosyal içici kısa sürede alkolü bir alışkanlığa dönüştürebiliyor. Alkol; kalbe zarar veriyor, cildi ve saçları kurutuyor, ömrü kısaltıyor. Garson gibi için. Yani içkiyi küçük yudumlar halinde için. Lezzetin tadını çıkarın, mümkün olduğunca ağzınızda bekletin. Her akşam alkol alma alışkanlığınız varsa bir ya da iki gün ara verin.

Fansız kadınlarının güzellik sırrı ne? - Sayfa 3

Gözlerinizi güneş ışığından korumazsanız katarakt, makula dejenerasyonu (sarı noktanın hasarlanması) gibi sorunlara yol açabilir. Güneş gözlüğü alırken yeterince büyük olmasına (kaşlarınıza kadar) dikat edin. Büyük gözlükler maksimum göz koruması sağlar. Doğru lensi olan gözlükleri alın. En iyi lensler polikarbonat, CR-39 plastik ve mineral camdan yapılır. Avrupa standardı olan CE damgasına da sahip olması önemli. Gözlüğün ayrıca 3 UV koruma kategorisinde yer alması gerekir.

Fansız kadınlarının güzellik sırrı ne? - Sayfa 4

Fransızlar çok fazla sarımsak yer. Yüksek antioksidan içeriğiyle, hücreleri yaşlanmayı hızlandıran serbest radikallere karşı korur. Öte yandan kolon ve rektal kanseri ile kalp ve damar hastalıklarını da önler. Sarımsak aynı zamanda meme ve prostat kanseri riskini de azaltır.