Anasayfa /  Foto Galeri

Fahriye Evceni restoranda çıldırtan olay!

İkinci kez anneliğe hazırlanan güzel oyuncu Fahriye Evcen tatil yaptığı Bodrum Yalıkavakta kahvaltı için gittiği bir mekanda sinirlerine hakim olamadı. Çok sinirlenen Evcen, çareyi mekanı terk etmekte buldu. İşte detaylar...

Fahriye Evceni restoranda çıldırtan olay! - Sayfa 1

Burak Özçivit, iki aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen ve Nisan 2019'da dünyaya gelen oğulları Karan, şimdilerde Bodrum'da mavi tur yapıyor. Çift, geçtiğimiz gün Yalıkavak'a demir attı.

Fahriye Evceni restoranda çıldırtan olay! - Sayfa 2

"YAVAŞ OL BİRAZ!"

Posta'da yer alan habere göre; kahvaltı için karaya çıkıp, bir mekana giden Özçivit ailesinin neşesi yerindeydi. Ta ki, kediyle oynayan Karan'ın müşterilerden birinin masasına çarpmasına kadar! Bu duruma sinirlenen müşteri, Karan'a "Yavaş ol biraz, bu ne ya!" diye bağırdı.

Fahriye Evceni restoranda çıldırtan olay! - Sayfa 3

"O DAHA BİR ÇOCUK"

Fahriye Evcen, "Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk" sözleriyle tepkisini gösterdi. Müşteri ise "Ne yapayım çocuksa!" karşılığını verdi.

Ünlü çift, Karan'ı da alıp, mekanı terk etti. Güzel oyuncunun zor sakinleştiği öğrenildi.

Fahriye Evceni restoranda çıldırtan olay! - Sayfa 4

BODRUM'DA MAVİ TUR 
Burak Özçivit, iki aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen ve Nisan 2019'da dünyaya gelen oğulları Karan, şimdilerde Bodrum'da mavi tur yapıyor. Çift, geçtiğimiz gün Yalıkavak'a demir attı.