Anasayfa /  Foto Galeri

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu! video

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu! Gaziantep’te 112 Acil Sağlık ekibi yolda denk geldikleri yaralı bir güvercini tedavi ettikten sonra 2 gün bakımını üstlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi o anları anlattı.

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu! video - Sayfa 1

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu!

Gaziantep’te 112 Acil Sağlık ekibi yolda denk geldikleri yaralı bir güvercini tedavi ettikten sonra 2 gün bakımını üstlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi o anları anlattı.

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu! video - Sayfa 2

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Gaziantep’te 112 Acil Sağlık ekibinin yaralı bir güvercini tedavi etme anlarını paylaşması sosyal medyada büyük yankı buldu.

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu! video - Sayfa 3

Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı 2 No’lu Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu ekibi yolda buldukları yaralı güvercini tedavi ettikten sonra 2 gün boyunca istasyonda misafir etti. Ayağı kırılan güvercin istasyonda 2 gün boyunca gördüğü tedavi sonucunda sağlığına kavuştu. Sağlık Bakanı Koca’nın paylaştığı kahraman sağlıkçılar İhlas Haber Ajansı’na (İHA) konuştu.

Fahrettin Koca’nın güvercini tedavi eden görüntülerini paylaştığı sağlık ekibi konuştu! video - Sayfa 4

“O an çok güzeldi”
Olaydan çok etkilendiğini paylaşan Doktor Hülya Alkuş, güvercine yardımcı olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Olayın yaşandığı gün bayramın ilk günü olduğunu aktaran Alkuş, “Grup arkadaşlarımız Hande Elif Tan ile Süleyman Ak’la birlikte vaka dönüşündeydik. Vakadan dönerken yolda yaralı bir güvercine denk geldik.