Anasayfa /  Güncel

Fahrettin Koca'dan sevindiren haber

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Burada müjdeli haberi veren Bakan Koca, "65 yaşında bir erkek hastamız taburcu oldu. Diğeri 60 yaşında başka bir erkek hastamız taburcu oldular. 7 gün sonra taburcu oldu" dedi.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2020 19:37

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs salgınıyla ilgili açıklama yaptı. Koronavirüsle ilgili uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilim, bugün için büyük vaatlerde bulunamıyor. Bu insan sağlığının yeni ve sırrı tam olarak çözülememiş düşmanı" ifadelerinin kullandı.

Koca sözlerini şöyle sürdürdü:

Bilim, bugün için büyük vaatlerde bulunamıyor. Bu insan sağlığının yeni ve sırrı tam olarak çözülememiş düşmanı.

Koronavirüse karşı verdiğimiz mücadelenin başarısı tek tek her birimize bağlıdır. Virüs genç, orta yaşlı ayrımı yapmıyor. Fark etmediğiniz bir hastalığınız varsa virüs onu ortaya çıkaracak. Okullara verilen ara uzatıldı. Uygulamayı okul tatili olarak görmeyin, çocuklarınızın da böyle anlamalarını önleyin. Derslerinden geri kalmasınlar. Verilen ara uzatılacak.

İKİ VAKAMIZI TABURCU ETTİK
Özellikle erken dönemde ilk vakalarımızdan olan iki hastamızın bilgisini vermek istiyorum. 65 yaşında bir erkek hastamız taburcu oldu. Diğeri 60 yaşında başka bir erkek hastamız taburcu oldular. 7 gün sonra taburcu oldu..

Yorumlar