Anasayfa /  Foto Galeri

Facebook'tan ekran görüntüsü alanlara uyarı! Yeni...

Milyonlarca kullanıcısı olan Facebook ve Facebook Messenger yeni özelliği için kolları sıvadı. Önümüzdeki günlerde uygulamaya geçilecek olan Facebook Messenger'in yeni özelliği şimdiden bile tartışmaları beraberinde getirdi.

Facebook'tan ekran görüntüsü alanlara uyarı! Yeni... - Sayfa 1

Facebook, gizliliği artıran adımlar atmaya devam ediyor. Messenger, SnapChat özelliğinden yola çıkarak hazırladığı bu yeni özellik yakında kullanıcılara ulaşacak.

Facebook'tan ekran görüntüsü alanlara uyarı! Yeni... - Sayfa 2

Tüm tartışmaları da beraberinde getiren Facebook'un bu yeni özelliği konusunda oldukça kararlı olduğunu gözüküyor. Peki ortalığı bir anda karıştıran Facebook'un yeni özelliği tam olarak neyi ifade ediyor.

Facebook'tan ekran görüntüsü alanlara uyarı! Yeni... - Sayfa 3

Popüler uygulama Facebook, yeni özelliklere doymuyor. Facebook, yeni adıyla Meta'ya ait şirket yakında Android kullanıcılarına yeni bir özellik daha getirecek. Peki kullanıcıların dikkat etmesini gerektiren bir konu var mı? İşte yeni özellik hakkında detaylar...

Facebook'tan ekran görüntüsü alanlara uyarı! Yeni... - Sayfa 4

Facebook Messenger gizliliği artıran adımlar atmaya devam ediyor. Messenger, SnapChat özelliğinden yola çıkarak ekran görüntüleri için bildirim ekliyor.