Anasayfa /  Teknoloji

Facebook 500 Personel Alımı Yapacak!

Dünyanın önemli sosyal medya sitelerinden bir tanesi olan Facebook 500 personel alımı yapılacağını duyurdu. Alımlarda spamlarla mücadele ile yapay zeka alanında istihdamlar yapılacak. Londra ofisine personel alım detayları haberimizde..

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2019 22:48

Hardvard’da öğrenim gören 5 öğrenci tarafından 2004 yılında kurulan dünyanın en büyük sosyal medya firmalarından bir tanesi haline gelen Facebook'un farklı kadrolardaki eksiklerinin giderilmesi için personel alımları yapılacak.

Mark Zuckberg'in kuruculuğundaki işletmenin; sosyal medya topluluğunda kişilerin bir biriyle haberleşmesi, iletişim kurması amacıyla sosyal ağ platformunda bir çok kadroda personel istihdam ediliyor. Buna göre Londra merkezinde ise iki farklı kadroda yeni personel alımları yapılacağı açıklandı.

YAPAY ZEKA ALANINDA YENİ PERSONEL ALIMI;

Facebok yeni oluşturduğu toplum entegre ekibinde görevlendireceği personellerin büyük bir çoğunluğu spamlarla mücadele edecek. Personel güvenliğinin sağlanması için hizmet verecek. Londra merkezli Office’de yapay zeka alanında alımlarda 100 kişi görev yapacak. Diğer alanlarda ise 400 kişi görevlendirilecek.

STUDY UYGULAMASI YAKIN ZAMANDA GELECEK;

Facebook, mobil cihazlar için yeni bir uygulamam piyasaya sürecek. Yakın zamanda iOS ve Android cihazlar için Study uygulaması kullanıma geçecek. Facebook yapay zeka ve spamla mücadele dışında da bir çok alanda iş ilanları açıklıyor. Adayların bu ilanlarda; yazılım mühendisliği, teknik program yöneticisi, securty, satış ve pazarlama, rotasyonel mühendislik programı, araştırma, ürün yönetimi, veri analisti gibi alanlarda yüzlerce ilan bulunuyor. Bu ilanlara erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Diğer yandan Londra merkezli 500 personel alımları henüz ilanlarda açıklanmadı, Facebook, Instagram, Oculus, Whatsapp gibi sosyal medya devi firmada görev yapmak isteyen adaylar için yakın zamanda aşağıdaki bağlantıda başvurulara açılacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.


Yorumlar