Anasayfa /  Magazin

Ezgi Mola'nın Afgan mültecilerin akın akın gelişine tepkisi büyük ses getirdi

Afgan göçmenlerin Türkiye'ye gelmesi bir süredir gündemde. Sık sık gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken Ezgi Mola bu konuda isyan etti.

Abone ol
Abone ol 30 Temmuz 2021 12:00

Afgan göçmenlerin Türkiye'ye gelmesi bir süredir gündemde. Sık sık gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken Ezgi Mola bu konuda isyan etti.

Türkiye'deki mülteci sorunu son günlerde kamuoyunda tartışılıyor.

Yaşanan bu tartışmalara birçok ünlü isim dahil olurken, Ezgi Mola'dan da tepki geldi. Son olarak Masumlar Apartmanı'ndaki performansıyla dikkat çeken Ezgi Mola sosyal medyada Afgan mültecilerin görüntülerini paylaştı.

Ezgi Mola "Bu ne ya buna izin vermek hangi akla hizmettir? İstemiyoruz kardeşim benim ülkemin gençleri işsiz güçsüzken sen bunları doyuramazsın! Bir tane kadın, çocuk yok amacınız ne? Ne yapmaya geliyor bunlar?" diyerek isyan etti.

"3.5 MİLYON AFGAN GELİYORMUŞ, NE YAPACAĞIZ"

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Demet Akalın da, Afganistan'daki savaştan ve Taliban'dan kaçan Afgan göçmenlerin Türkiye'ye sınırdan girmesine tepki göstermişti.

Demet Akalın, "Radyoda duydum şu an 3.5 milyon Afgan yolda geliyormuş. 200 binden fazla da şu an Türkiye'deymiş! Ne yapacağız, valla merak ediyorum.

Van'dan geliyorlarmış. Kaçak ama ona bile 2 bin dolar ödüyorlarmış! Sen sıkıyorsa şuradan bir İtalya'ya gitmeye çalış ya da Yunan'a" demişti.

 

Yorumlar