Anasayfa /  Foto Galeri

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Eylül 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Yeni bir işe başlama sürecindeyseniz eğitim ve yolculuklar sizin için yorucu olabilir. Belki Eylül ayında yeni bir projeye başlıyorsanız bu süreçte yapacağınız başvurular için daha çok koşturmanız gerekecek. Size yeni bir görev tanımı verilebilir veya yeni bir iş arkadaşı göreve başlayabilir. Sağlıkla ilgili ise daha çok yeni tetkikler yaptırmanız gerekebilir. Tüm bu süreçte yakın çevrenizle olası stresleri iyi yönetmek durumundasınız. Tartışmalardan kaçınabilirseniz karlı çıkarsınız. Bu yeniay zamanı atacağınız adımlar sizden gizlenen bazı konuların da açığa çıkmasına neden olacaktır.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında daha detaycı, daha titiz, daha planlı çalışmak isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Hem iş hem de günlük yaşamımızda, rutin sorumluluklarımız daha çok ön plana çıkacaktır. Bu süreçte disiplinli tavrımız ile üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Sağlık taramaları yaptırmamızın tam zamanı.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Merkür retrosu döneminde ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda meydana gelebilecek yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. İletişim kazaları çok sık yaşanabilir. Yanlış kişiye yanlış mesajı atma olayı bu dönemde Koç burçlarının başına gelebilir. Ayrıca geçmişten birileri sizinle iletişim kurmak isteyebilir.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Gündelik işlerindeki pratikliğini yitirmene ve her işi uzun yoldan yapmana, detaylarda kaybolmana, işleri tamamlamakta zorlanmana neden olabilir. İşlerini ince eleyip sık dokuyarak uzun uzun uğraşarak yapmak isterken sıkılabilir ve yarım bırakabilirsin. Daha önce uyguladığın diyet programları varsa ona dönmen gerekebilir, bu diyetler sadece kilo verme ile ilgili olmayabilir, sağlık sorunları nedeniyle de diyet uygulaman gerekebilir.

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Eğer hayatınızda biri yoksa Eylül ayının ilk 10 gününde bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Karar vermek için acele etmeyin. Önümüzdeki günlerde eski defterler de kafanızı karıştırabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için de bu yeniay şanslı diyebiliriz. Belki de hobi olarak yaptığınız bir şeyden para kazanmayı deneyebilirsiniz. Ancak bu konuda temkinli olun ve masrafları iyi hesaplayın. Konu ne olursa olsun bu 10 günlük süreç size para harcatabilir. Bu süreçte eğer gelir gider dengenizi iyi yönetebilirseniz faydalı olacaktır. Zira masraflar önümüzdeki 7 ay boyunca devam edecek. Dolunay zamanı geldiğinde ise tekrar hesap yapmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ilişkilerimizde daha ciddi bir döneme giriyoruz. Hayatımızda uzun vadeli olacak yeni bir ilişki başlayabilir. Arkadaşlarımız ve çocuklarımızla daha verimli ve keyifli bir zaman geçirebiliriz. Uzun zamandır hobi olarak yürüttüğümüz bir aktiviteyi, yeni bir kariyer fırsatına dönüştürmemiz de mümkün.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz. Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Boğa burçları Merkür retrosunda kaydedilmeyen dosyalar, yanlış kişiye atılan mesajlar ve yanlış anlaşılmalar gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. O yüzden bu dönemde her şeyi iki üç kere kontrol etmeliler.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Bu dönemde burcunun “az emek, çok iş” düsturunu uygulamakta zorlanabilir, özellikle yaratıcılık isteyen işlerde pratikliğini ve verimliliğini kaybedebilirsin. Ev dekorasyonu, kıyafet seçimi gibi konularda eskisine oranla daha çok zaman harcayabilirsin. Çocuk sahibiysen çocuğunla ilgili kararlar alabilir, sonrasında kararlarından pişman olabilirsin. Ayrıca eski sevgililerin dönmesi söz konusu olabilir.