Anasayfa /  Foto Galeri

Exxen'e Twitter'da tepkiler çığ gibi! Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı

Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu Exxen platformu yayın hayatına geçmesiyle birlikte kullanıcılarına sorunlar yaşatmasından dolayı tepkileri üzerine çekti. Twitter'da eleştirilere maruz kalan Exxen için Acun cevapsız kalmadı.

Exxen'e Twitter'da tepkiler çığ gibi! Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı - Sayfa 1

Exxen platformu yayın hayatına başlaması ve eleştirileri alması bir oldu. Konuyla ilgili ilk kez Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

Exxen'e Twitter'da tepkiler çığ gibi! Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı - Sayfa 2

Acun Ilıcalı'nın 900 milyon TL harcadığı Exxen 1 Ocak'ta açılmasıyla birlikte tepkiler ve eleştiriler çığ gibi geldi. Yaşanan sorunlar kullanıcıları canından bezdirdi.

Exxen'e Twitter'da tepkiler çığ gibi! Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı - Sayfa 3

Exxen'de yer alan reklamlı ve reklamsız üye paketlerinin tartışması bitmemişken şimdi de üyeliği iptal edememe, sürekli sistemin hata vermesi, sitenin çökmesi sorunları baş gösterdi.

Exxen'e Twitter'da tepkiler çığ gibi! Acun Ilıcalı ilk kez açıklama yaptı - Sayfa 4

Exxen'in bir mobil uygulaması veya akıllı TV'lerde kolay kullanım sağlayacak bir çözümü şimdilik görünmediği ve bunun yerine bilgisayarı kabloyla bağlayın diye bir yönerge verilmesi de Twitter'da çok eleştirildi. 

9,90 TL ve 19,90 TL'lik üyelik fiyatlarının sunulduğu platforma gelen eleştirilere Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yanıt verdi.