Anasayfa /  Foto Galeri

Exxen’den ücretsiz Avrupa Maçı kampanyası: Exxen Spor ücretsiz mi oldu?

Exxen, Avrupa futbolunun ön önemli turnuvalarının yayın haklarını 3 seneliğine satın aldı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ücretli dijital içerik platformu olan Exxen, Avrupa maçları için yeni bir kampanya duyurdu. Exxen Spor paketleri ile oldukça konuşulan platform, 14 gün süre ile Exxen Spor tutkunları için ücretsiz kampanyasını kullanıma sundu. Buna göre Exxen, 14 gün boyunca ücretsiz Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını izleme imkanı veriyor.

Exxen’den ücretsiz Avrupa Maçı kampanyası: Exxen Spor ücretsiz mi oldu? - Sayfa 1

EXXENSPOR NASIL İZLENİR?

Avrupa'nın en prestijli futbol turnuvaları bundan böyle 3 yıllığına Exxen platformunda yer alacak. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ExxenSpor'da olacak.

Exxen’den ücretsiz Avrupa Maçı kampanyası: Exxen Spor ücretsiz mi oldu? - Sayfa 2

ExxenSpor'u izlemek için öncelikle Exxen'e üye olmak ve bunun için belli bir ücret ödemek gerekiyordu. Ancak Exxen son yaptığı kampanya ile kullanıcılarına 14 gün ücretsiz maç izleme keyfi sunacağını açıkladı.

Exxen’den ücretsiz Avrupa Maçı kampanyası: Exxen Spor ücretsiz mi oldu? - Sayfa 3

Exxen'in Twitter hesabından yapılan açıklamada; “EXXEN + SPOR'dan oluşan EXXENSPOR üyeliği ile, benzersiz Exxen Dünyası'nın yüzlerce içeriğini + Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi maçlarını izleyeceksin. Üstelik ‘14 Gün Ücretsiz İzle' avantajıyla." İfadeleri kullanıldı.

Exxen’den ücretsiz Avrupa Maçı kampanyası: Exxen Spor ücretsiz mi oldu? - Sayfa 4

EXXEN ŞAMPİYONLAR LİGİ ÜYELİĞİ NE KADAR?

Exxen'de birbirinden farklı üyelik seçenekleri mevcut. İsteyenler aylık üyelik olurken isteyenler yıllık üyelik yaptırabiliyor.