Anasayfa /  Medya

Exxen üyeliği nasıl iptal edilir? Exxen üyelik iptali nasıl yapılır?

"Yerli Netflix" olarak bilinen ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Exxen'in üyelik iptali nasıl yapılır sorusunu sizler için yanıtladık. Kısa zamanda popülerlik kazanan platformun üyelik iptali haberimizin detay kısmında...

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2022 17:20

"Yerli Netflix" olarak bilinen ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Exxen'in üyelik iptali nasıl yapılır sorusunu sizler için yanıtladık. Kısa zamanda popülerlik kazanan platformun üyelik iptali haberimizin detay kısmında...

Exxen Üyelik İptali Adımları Neler?
Exxen'in sitesini ziyaret edin.
Hesabınıza giriş yapın.
Sağ üst köşedeki profil simgesine tıklayın.
"Hesap ve Ayarlar" menüsüne girin.
"Abonelik Bilgilerim" kısmını görüntüleyin.
"Üyeliğimi İptal Et" seçeneğini seçin.

Exxen üyelik iptal etme işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız ilk aşamada bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda yüklü olan web tarayıcısı üzerinden dijital yayın hizmetinin resmi internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen dijital yayın platformunun sitesini açtıktan sonra "Üye Girişi" butonuna basın. Bu işlemin ardından oturum açma ekranı gelecektir. Açılan sayfa üzerinden üyelik bilgilerinizi girerek hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst köşesinde bulunan profil simgesinin üzerine tıklayın. Bu adımı uyguladığınız takdirde bir pencere açılacak. Diğer adımda Exxen iptal etme işlemi için "Hesap ve Ayarlar" menüsüne girin.

"Hesap ve Ayarlar" menüsünden "Abonelik Bilgilerim" kısmını görüntüleyin ve hemen ardından "Üyeliğimi İptal Et" seçeneğine tıklayın. İşlemi onayladığınız zaman silme süreci tamamlanacaktır. Daha önce Exxenspor paketini satın aldıysanız iptal etmek için ana paket ve ek paket aboneliklerinizi ayrı ayrı iptal etmeniz gerekiyor.

Eğer Exxen veri tabanında ki kişisel bilgilerinizin de kaldırmak istiyorsanız ''Profilim'' kısmının sağ alt köşesinde yer alan ''Profilimi Sil'' seçeneğini tıkladığınızdan emin olunuz.

Bu işlemin ardından "Bu Profil Silinmiştir!" uyarısı ile karşılaşacaksınız. Bu, hesap silme işleminin başarıyla gerçekleştiği anlamına geliyor. Bu işlem ile birlikte Exxen aboneliğiniz de durdurulmuş olacaktır.

 

Yorumlar