Anasayfa /  Foto Galeri

Evlenme teklifiyle dalga geçilince olanlar oldu!

Bir gazeteci fast food restoranında yapılan evlilik teklifiyle dalga geçince olay oldu. Büyük firmalar çifte yardım için sıraya girdi. İşte o olay Gerçek aşk parayı, malı mülkü önemsemez, o kalpten gelen bir şeydir. Birini gerçekten sevdiğiniz zaman sizi yemek için nereye götürdüğünü, kaç para kazandığını, eğitiminin ne olduğunu çok önemsemezsiniz. Aşk bunların dışında bir yerdedir, onu banka hesabında, cüzdanın içinde veya lüks yerlerde aramazsınız.

Evlenme teklifiyle dalga geçilince olanlar oldu! - Sayfa 1

Evlenme teklifiyle dalga geçilince olanlar oldu! İnanılmaz Evlilik Teklifi gündem oldu.

Evlenme teklifiyle dalga geçilince olanlar oldu! - Sayfa 2

Gerçek aşk parayı, malı mülkü önemsemez, o kalpten gelen bir şeydir. Birini gerçekten sevdiğiniz zaman sizi yemek için nereye götürdüğünü, kaç para kazandığını, eğitiminin ne olduğunu çok önemsemezsiniz. Aşk bunların dışında bir yerdedir, onu banka hesabında, cüzdanın içinde veya lüks yerlerde aramazsınız. Ancak bu herkes için böyle değil, geçtiğimiz günlerde KFC restoranında evlilik teklifi yapan ve bu mutlu anını videoya alıp sosyal medyada paylaşan adam aşkın ne olduğunu bilmeyenlerin saldırısına ve aşağılamasına maruz kaldı. Ancak neyse ki gerçek aşkın ne demek olduğunu bilen insanlar hala çoğunluktaydı.

Evlenme teklifiyle dalga geçilince olanlar oldu! - Sayfa 3

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Kısa süre önce kız arkadaşına KFC restoranında evlilik teklif eden adamın videosu sosyal medyada viral oldu. Video, restoranın önünden geçen biri tarafından çekildi. Vaal, Güney Afrika’da bulunan bir KFC restoranında, sevgilisinin önünde diz çökerek evlenme teklif eden bir adam vardı görüntülerde. Kadın gözyaşları içinde gülümseyerek, erkek arkadaşına “evet” diyordu. Onları izleyenlerin alkışları arasında çiftin son derece mutlu olduğu görülebiliyordu.

Evlenme teklifiyle dalga geçilince olanlar oldu! - Sayfa 4

Ancak herkesin onlar adına mutlu olduğunu söylemek güç, mesela bu gazeteci gibi. Anele isimli Twitter kullanıcısı attığı mesajda şöyle diyordu: SA (Güney Afrikalı) adam o kadar fakir ki KFC’de evlenme teklif ediyor. Kesinlikle klas bir hareket değil, yani kim KFC’de evlenme teklif eder ki?” Bu tweet pek çok insan tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı, insanlar bir adamın evlilik teklifinin böylesine basit bir şekilde aşağılanmasının en hafif tabiriyle ayıp olduğunu dile getirdiler. Tepkiler ardından paylaşımını silen Anele, hesabını da kilitledi.

BİZ AŞKA AŞIĞIZ