Anasayfa /  Güncel

Evde Hayat Var uygulaması yükle Android ve IOS

Hayat Eve Sığar uygulaması Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs riskini en aza indirmek için başlatılan uygulamalar arasında yer alıyor. Kısa süre içerisinde 1 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan Hayat Eve Sığar aplikasyonu Google Play ve App Store’dan indirilebiliyor. Peki, Hayat Ev Sığar uygulaması nedir ve içinde neler var?

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2020 20:17

Sağlık Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler almaya devam ederken bir yandan da vatandaşların etrafındaki olası virüs tehlikesini fark edebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hayata geçirilen son uygulama ise “Hayat Eve Sığar” uygulaması oldu.


Kısa süre içerisinde 1 milyonu aşkın indirme sayısına ulaşan uygulama App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor.


HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI NEDİR?


Bu uygulama üzerinden vatandaşlar kendilerine yakın bölgelerdeki son durumu görebiliyor. Etraflarında ne kadar risk olduğu bilgisine ulaşan kişiler aynı zamanda online koronavirüs testini de yine uygulama üzerinden yapabiliyorlar. Uygulamada yer alan detaylar şöyle:

 

Risk Bölgeleri

Aile Takibi

Covid-19 Testi

Günlük koronavirüs tablosu

Harita üzerinde hastane, eczane, metro ve metrobüs durakları

 

 

HAYAT EVE SIĞAR APLİKASYONU NASIL İNDİRİLİR?


Uygulama App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor. Uygulamayı indirdikten sonra indiren kişilerden cep telefonu numarası isteniyor. Cep telefonu numarası girildikten sonra buraya gönderilen kod, uygulamaya girilerek uygulama aktif hale getiriliyor.


APP STORE ÜZERİNDEN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…


GOOGLE PLAY ÜZERİNDEN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Yorumlar