Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Et ve Süt Kurumu 2 Farklı Unvanda Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Türkiye kamu kurum ve kuruluşlarının bünyesinde devam etmekte olan personel alımlarına ET ve SÜT Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alımı ilanı da eklendi.

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2019 13:08

Yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre Devlet Personel Başkanlığı vasıtası ile kamuoyunun bilgisine sunulan ilanlara dahil olan duyuruda, ET ve SÜT Kurumu (ETK) Sivas Müdürlüğü ve Et Kombinasyonu Müdürlüğü bünyesinde istihdamların gerçekleştirileceği açıklandı.

Yapılacak olan personel alımlarının toplamda 3 kişilik kontenjana sahip olduğu; 2 kişilik kontenjanın Kasap unvanına ayrıldığı ve ayrıca 1 kişilik kontenjanın da Şoför unvanına ayrıldığı açıklanırken; alımlarının gerçekleştirileceği adayların “Lise Mezunu Olmak” şartına sahip olması gerektiği belirtildi.

Şoför alımı için başvuru yapacak olan adayların C ve/veya CE sınıfı ehliyete sahip olması gerektiği belirtilirken; Kasap adaylarının ise MEB, EBK veya İŞKUR tarafından onaylanmış kasap sertifikasına sahip olmaları gerektiği duyuruldu.

ESK Sivas – Kovalı Köyü mevkiinde istihdam edilecek olan personellerin şahsen Sivas Et ve Süt Kurumuna iletmeleri gerekmektedir. İlgili zamandan sonra 31.5.2019 tarihinde kura çekimi yapılacaktır.


Yorumlar