Anasayfa /  Foto Galeri

Esrarengiz olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde aynı vede bulundular!

Esrarengiz olay! Bakırköy’deki bir evde göğüslerinden silahla vurulmuş iki kişi bulundu. Eski sevgililerden Alper Balcı hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Esrarengiz olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde aynı vede bulundular! - Sayfa 1

Esrarengiz olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde aynı vede bulundular!

Bakırköy’deki bir evde göğüslerinden silahla vurulmuş iki kişi bulundu. Eski sevgililerden Alper Balcı hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Esrarengiz olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde aynı vede bulundular! - Sayfa 2

Olay, 16 Haziran’da Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak’ta 4 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20) ve Suna Tanrıkulu (20) çifti ayrıldıktan sonra konuşmak için bir araya geldi.

Esrarengiz olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde aynı vede bulundular! - Sayfa 3

Edinilen bilgiye göre, bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20) ve Suna Tanrıkulu (20) çifti ayrıldıktan sonra konuşmak için bir araya geldi. İddiaya göre, evden iki el silah sesinin gelmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Eve gelen ekipler genç çifti sorunlarını çözmek için buluştukları evde kalplerinden vurulmuş şekilde buldu

Esrarengiz olay! Eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde aynı vede bulundular! - Sayfa 4

Olayda Alper Balcı, hayatını kaybederken kız arkadaşı Suna Tanrıkulu ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tanrıkulu’nun yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Ekipler çiftlerin ellerinden örnek alarak olayla ilgili inceleme başlattı.