Anasayfa /  Foto Galeri

Esra ve Ceyda kardeşlerden uyuşturucu skandalı!

Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy'un adı bir büyük skandala daha karıştı. Cicişler bu kez evli iş insanıyla uyuşturucu partisinde basıldı. İşte detaylar...

Esra ve Ceyda kardeşlerden uyuşturucu skandalı! - Sayfa 1

Skandalları ile gündeme sık sık gelen Cicişler lakabı ile tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler bu kez Bodrum'da yakayı ele verdi. Boşanma aşamasında olan genç kadın, komşularının kendisine haber vermesiyle eşinin evlerinde 2 kadınla birlikte olduğunu öğrendi. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen olayda genç kadın, harekete geçerek komşusundan da yardım isteyerek eşinin bulunduğu ikamete geldi.

Esra ve Ceyda kardeşlerden uyuşturucu skandalı! - Sayfa 2

Eşinin kendisine zarar vermesinden çekinen genç kadın, komşusundan tartışma anını kamera kaydına almasını isteyerek ikamete girdi. İkamette Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle birlikte oturan M.Ö.'nün uyuşturucu madde kullandığını belirten genç kadın, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak taraflar hakkında uyuşturucu madde kullandığı yönünde ihbarda bulundu.

Esra ve Ceyda kardeşlerden uyuşturucu skandalı! - Sayfa 3

İhbar üzerine soruşturma başlatan savcılık M.Ö.'nün ifadesine başvurdu. M.Ö., hayatında bir kez İzmir'de uyuşturucu madde kullandığını, Esra ve Ceyda kardeşleri Bodrum'da otogarda gördüğünü kız kardeşlerin kendilerini Çeşme'ye bırakmalarını istediğini ancak bu teklifi kabul etmediğini anlattı. Daha sonra Esra ve Ceyda Ersoy'un bir sonraki gün Çeşmeye gitmeye karar verdiklerini ardından ikametlerine geçtiklerini ifade etti.

Esra ve Ceyda kardeşlerden uyuşturucu skandalı! - Sayfa 4

Uyuşturucu madde kullanmadıklarını söyleyen M.Ö., serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında savcılık Esra ve Ceyda kardeşlerin uyuşturucu madde kullandıklarının tespit edilmesi için tahlil yapılmasını talep etti. Talebi değerlendiren İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği Esra ve Ceyda Ersoy'un kanında uyuşturucu bulunup bulunmadığının belirlenmesi için tahlil yapılmasına karar verdi.