Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Esra Erol'danın yeni bölümü sosyal medyanın gündemine damga vurdu!

Esra Erol'un bu haftaki programına Kütahya'dan katılan Cemile Karaca'nın sinirli halleri sosyal medyada gündem oldu...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 22 Eylül 2022 17:44

Atv'nin büyük bir ilgi ile izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'danın yeni bölümü sosyal medyanın gündemine damga vurdu. Esra Erol'un bu haftaki programına Kütahya'dan katılan Cemile Karaca, Esra Erol'dan yardım istedi.

ESRA EROL CANLI YAYININDA ORTALIK KARIŞTI!

Esra Erol'un dünkü programına katılan Cemile Karaca, evliliğinde sorunlar yaşadığını belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Cemile Karaca, 4 yıl önce görücü usulü evlendiği Ramazan Karaca ile sorunlar yaşadığını ve şiddet gördüğünü söyledi.

Cemile Karaca, "Kocam her kavgada çöp poşeti gibi beni annemin kapısına bırakıyor. Şiddet gördüm altınlarımı aldı, mağdur edildim" dedi.

Hamileyken bile şiddet gördüğünü söyleyen Cemile Karaca, "Hiçbirinden şikayetçi olmadım, çünkü beni kapının önüne koyduğunda gidebileceğim hiçbir yer yok. Annemin durumu yok, bana ve çocuklarıma bakamaz. Çocuklarım için sustum" dedi.

Cemile Hanım kocasına dönerek, "Ben de senden ayrılmak istiyorum. Gel boşanalım, çocuklarımın velayetini ve altınlarımı ver" diye seslendi.

Cemile Karaca Esra Erol canlı yayınında kayınvalidesi ile yüzleşti. Görüntülü olarak stüdyoya bağlanan kayınvalidesini karşısında gören Cemile Hanım, sinirlerine hakim olamadı stüdyoyu birbirine kattı.

Stüdyodaki tavırlarıyla dikkat çeken Cemile'nin o anları sosyal medyaya damga vurdu. Cemile Karaca'nın 'Ben kavgacı ve takıntılı bir insanım' sözleri de oldukça dikkat çekti.

Yorumlar