Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'dan Müge Anlı'nın nikah davetine şok yanıt! İşte Esra Erol'un gönderdiği evlilik mesajı

Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenme kararı alan Müge Anlı nikah törenine kavgalı olduğu Esra Erol'u davet etti. Ancak Esra Erol'dan olay bir yanıt geldi. İşte Esra Erol'un Müge Anlı'ya gönderdiği evlilik mesajı..

Esra Erol'dan Müge Anlı'nın nikah davetine şok yanıt! İşte Esra Erol'un gönderdiği evlilik mesajı - Sayfa 1

ATV ekranlarındaki 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı geçtiğimiz hafta canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği müjdesini şu ifadelerle vermişti:

"Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu."

Esra Erol'dan Müge Anlı'nın nikah davetine şok yanıt! İşte Esra Erol'un gönderdiği evlilik mesajı - Sayfa 2

Önceki gün dünyaevine giren Anlı nikah törenine, yakın dostlarının yanı sıra bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol'u da davet ettiği ortaya çıktı. Ancak Erol'un bu daveti geri çevirdiği öğrenildi.

Esra Erol'dan Müge Anlı'nın nikah davetine şok yanıt! İşte Esra Erol'un gönderdiği evlilik mesajı - Sayfa 3

NİKAH DAVETİNİ REDDETTİ!

Geçtiğimiz gün herkesten habersiz kına gecesi yaptığı öğrenilen ünlü sunucu Müge Anlı, geceye yakın dostları Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı'yı davet etmişti. Dün Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı'nın, nikah törenine bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol'u da davet ettiği öğrenildi. Ancak Erol'un bu daveti geri çevirdiği iddialar arasında yer alıyor.

Esra Erol'dan Müge Anlı'nın nikah davetine şok yanıt! İşte Esra Erol'un gönderdiği evlilik mesajı - Sayfa 4

Esra Erol'un daveti geri çevirmesi Müge Anlı'nın hayranlarını kızdırdı. Öte yandan Erol'dan Anlı'ya tebrik mesajı da sonradan geldi. Mesaja göre ünlü sunucu, Müge Anlı'nın aldığı bu karara çok sevindiği ve mutluluklar dilediği ileri sürüldü.