Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'dan gençlere dikkat çeken evlilik uyarısı: Uzak dursunlar

Ünlü sunucu Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Evlilik programlarıyla adını duyuran Esra Erol, sosyal medyanın yuva yıktığını söyleyerek, gençlere evlilikten uzak durma tavsiyesi verdi.

Esra Erol'dan gençlere dikkat çeken evlilik uyarısı: Uzak dursunlar - Sayfa 1

Haber Global'de gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına katılan Esra Erol, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Esra Erol'dan gençlere dikkat çeken evlilik uyarısı: Uzak dursunlar - Sayfa 2

"SOSYAL MEDYA YUVA YIKIYOR" 
Erol, sosyal medyanın çok sayıda yuvanın yıkılmasına neden olduğunu söyledi. Ünlü sunucu sözlerine şöyle devam etti; "Sosyal medya birçok ailenin yıkılmasına neden oldu. Filtrelerle insanlar kendilerini orada yansıtmıyor. Bu nedenlerle sosyal medyada ihanet olayları arttı" dedi.

Esra Erol'dan gençlere dikkat çeken evlilik uyarısı: Uzak dursunlar - Sayfa 3

"İki körlüğümüz var" diyen Erol sözlerine şöyle devam etti; "Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur."

Esra Erol'dan gençlere dikkat çeken evlilik uyarısı: Uzak dursunlar - Sayfa 4

GENÇLERE EVLİLİK UYARISI! 
Evlilik konusunda uyarı yapan Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınızbildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" dedi.