Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren olay! İki kız kardeş aynı adamla...!

Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İkisinin de isimleri Hamide Duman olan iki elti, kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli bir kişiye kaçtı. Olay, kadınlardan birinin canlı yayına çıkmasıyla ortaya çıktı. İşte izleyenleri hayretler içerisinde bırakan olayın tüm detayları!

Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren olay! İki kız kardeş aynı adamla...! - Sayfa 1

Esra Erol'un programında ilginç bir olay araştırılmaya başlandı. 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı.

Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren olay! İki kız kardeş aynı adamla...! - Sayfa 2

İKİ ELTİ AYNI ADAMA KAÇTI

Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.

Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren olay! İki kız kardeş aynı adamla...! - Sayfa 3

Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" ifadelerini kullandı.

Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren olay! İki kız kardeş aynı adamla...! - Sayfa 4

OLAY GÜNÜNÜ BÖYLE ANLATTI

Eşi kaçan Mehmet Duman olay gününü böyle anlattı:

Yaşadıklarım çok zor. En azından neden gittiğini bilmek istiyorum. 2 çocuğum var. Kardeşimin eşinin de 3 çocuğu var. Onlar da 14 yıllık evli ve ortada gözü yaşlı 5 çocuk var.