Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'da kızını arayan anne, oğlunun kızını borç karşılığında sattığını söyledi- İZLE

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikâyeleri ekranlarına taşımaya devam ediyor. 17 yaşındaki İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülbeyaz Can'ın kayıp olayı ve arkasındaki kirli sırlar Esra Erol'da tek tek ortaya döküldü

Esra Erol'da kızını arayan anne, oğlunun kızını borç karşılığında sattığını söyledi- İZLE - Sayfa 1

İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülbeyaz Can (17) babama gidiyorum diyerek annesi Şerife Can'ın evinden yanından ayrıldı. Anne ve babası boşanmış olan Gülbeyaz’ın, babasına o gün hiç gitmediği öğrenildi. Canlı yayına kızının bulunması için gelen anne, babası yerine Bursa Görüklü'de oturan ağabeyi Muzaffer Can'ın yanına gittiği ve orada 4 ay kaldığını, orada kalırken de bir erkekle kaçıp kayıplara karıştığını iddia etti.

Esra Erol'da kızını arayan anne, oğlunun kızını borç karşılığında sattığını söyledi- İZLE - Sayfa 2

Ailenin kirli sırrı

Canlı yayına çıkan anne Şerife Can, kızının 18'ine girmeden önce Abdülkadir Ördek tarafından kaçırıldığını söyleyip bulunmasını istedi. Esra Erol kızıyla en son konuşmasını sorunca ortaya korkunç aile sırrı döküldü.

Esra Erol'da kızını arayan anne, oğlunun kızını borç karşılığında sattığını söyledi- İZLE - Sayfa 3

Şerife Can, kızının Ekim ayında kendisini aradığını ve ağabeyinin birlikte yaşadığı Habibe isimli kadına 'istismara' uğradığını anlattığını söylemiş

Esra Erol'da kızını arayan anne, oğlunun kızını borç karşılığında sattığını söyledi- İZLE - Sayfa 4

Öz ağabeyinin cinsel istismarı

Esra Erol bu istismarın ne olduğunu sorunca Şerife Can sırrı ifşa etti. Evden kaçan Gülbeyaz 10 yaşındayken öz ağabeyi Muzaffer Can tarafından cinsel istismara maruz kalmış. İstismarın sözlü olduğunu iddia eden anne Şerife Can, olayı öğrenince eşiyle birlikte oğullarını dövüp sokağa attıklarını söyledi.