Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü!

Esra Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü! Esra Erol'un son programı yine Türkiye'nin gündemine oturdu. 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı Mustafa Korkmaz'a gözyaşları içinde seslendi. Yayında Mustafa için '50-60'yaşında var diyen Ayten Teyze'ye gerçekleri Esra Erol söyledi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayda yaşanan gelişmeler

Esra  Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü! - Sayfa 1

Esra Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü!

Esra Erol'un son programı yine Türkiye'nin gündemine oturdu. 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı Mustafa Korkmaz'a gözyaşları içinde seslendi. Yayında Mustafa için '50-60'yaşında var diyen Ayten Teyze'ye gerçekleri Esra Erol söyledi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayda yaşanan gelişmeler

Esra  Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü! - Sayfa 2

Esra Erol son programı ile yine güne damga vurdu. Evden kaçan eşini bulmak için programa başvuran 60 yaşındaki Ayten teyze gözyaşlarına boğuldu.

Esra  Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü! - Sayfa 3

Ayten Teyze, canlı yayında Mustafa için '50-60 yaşlarında' dedi ancak Esra Erol şok gerçeği açıkladı. Esra Erol 'Mustafa 82 doğumlu yani 38 yaşında.' dedi.

Esra  Erol'da 60 yaşındaki Ayten Teyze evden kaçan genç aşkı için canlı yayında gözyaşı döktü! - Sayfa 4

27 yıllık eşini Mustafa için terk ettiğini açıklayan Ayten Teyze, 'Beni kandırdı. Termosumu açsın diye Mustafa'dan yardım istedim sonra aşık oldum' dedi.