Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'daki şarlatanlık yok artık dedirtti! Cinlerle konuşuyorum deyip kandırmış

Esra Erol'daki şarlatanlık yok artık dedirtti! Cinlerle konuşuyorum deyip kandırmış - Sayfa 1

Cinlerle konuştuğunu söyleyerek insanları kandıran Feyzullah Koç'un bir dönem yanında çalışan muhasebecisi Fatih Poyraz, Esra Erol'a katılarak eşinin beyninin yıkandığını iddia etti. Bir dönem televizyon ekranlarına dahi çıkan ve üç harflilerle konuştuğunu iddia eden şarlatan Feyzullah Koç, bir yuvayı yıkıyor. Esra Erol’a geçtiğimiz bölüm katılan muhasebeci Fatih Poyraz, eşi Eda Poyraz’ın bu kişi tarafından beyninin yıkandığını iddia etti. Ardından canlı yayına katılan Eda Poyraz, şok açıklamalarda bulundu.

Esra Erol'daki şarlatanlık yok artık dedirtti! Cinlerle konuşuyorum deyip kandırmış - Sayfa 2

“3 harflilerle konuştuğunu iddia eden Feyzullah Koç, eşim Eda'yı ve 3 yaşındaki kızımı evinde alıkoydu!” diyen Fatih Poyraz, fal ve astroloji adı altında bir ofis açmalarında, Feyzullah Koç’a muhasebe konusunda yardım ettiğini belirterek, bir süre sonra eşinin beyninin yıkandığını iddia etti.

Esra Erol'daki şarlatanlık yok artık dedirtti! Cinlerle konuşuyorum deyip kandırmış - Sayfa 3

Fatih Bey, 19 Şubat'ta evini terk eden eşi Eda Poyraz ve kızını aradığını ifade etti. Öte yandan, Feyzullah Koç’un bir televizyon programında, canlı yayında “Tüyler ürperten üç harfliler konuşuyor, Türk televizyon tarihinde bir ilk” başlığı altında üç harflilerle konuştuğu görüntüler Esra Erol’da programında yayınlandı.

Esra Erol'daki şarlatanlık yok artık dedirtti! Cinlerle konuşuyorum deyip kandırmış - Sayfa 4

Fatih Poyraz’ın eşi Eda Poyraz, canlı yayında telefonla bağlandı ve beynini kimsenin yıkamadığını söyleyerek bomba iddialarda bulundu.