Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol Canlı yayında Kadına Şiddet! Eski eşinin boğazına sarıldı...

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında tansiyon yükseldi. Eşi Adil tarafından yıllardır ihanete uğrayan Nurgül, boşanmak istediğini söyleyerek Erol’dan yardım istedi. Tek celsede boşanan ikili, dün canlı yayında son kez yüzleşti. Yerinden koşarak Nurgül'e saldıran Adil, herkesin içinde eski karısını darbetti.

Esra Erol Canlı yayında Kadına Şiddet! Eski eşinin boğazına sarıldı... - Sayfa 1

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında tansiyon yükseldi. Eşi Adil tarafından yıllardır ihanete uğrayan Nurgül, boşanmak istediğini söyleyerek Erol'dan yardım istedi. Tek celsede boşanan ikili, dün canlı yayında son kez yüzleşti.

Esra Erol Canlı yayında Kadına Şiddet! Eski eşinin boğazına sarıldı... - Sayfa 2

"EVLİYKEN BAŞKA ADAMLARA ÇIPLAK FOTOĞRAF GÖNDERDİN"

Yollarını ayıran ikili, hayatlarına nasıl devam edeceklerinden bahsederken bir anda tansiyon yükseldi.

Esra Erol Canlı yayında Kadına Şiddet! Eski eşinin boğazına sarıldı... - Sayfa 3

Adil'in "Eski eşinle evliyken başka adamlara çıplak fotoğraf göndermişsin" sözüne sinirlenen Nurgül, Adil'in birlikte olduğu yasak aşkıyla ilgili bir şeyler söyledi. Ancak o anlarda Nurgül'ün sesi yayına verilmedi.

Esra Erol Canlı yayında Kadına Şiddet! Eski eşinin boğazına sarıldı... - Sayfa 4

CANLI YAYINDA ESKİ EŞİNİN BOĞAZINA YAPIŞTI

Nurgül'ün sözlerinden sonra çılgına dönen Adil yerinden kalkarak eski eşine saldırdı. Canlı yayında Nurgül'ün boğazına yapışarak yere düşüren Adil, set ekibi tarafından sakinleştirildi. O esnada da programa reklam arası verildi.