Anasayfa /  Foto Galeri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık hayranlarını çok üzecek

Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu salı ayrılık yaşanıyor! EDHO’da veda edecek başrol şok etkisi yaratacak! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Kurtlar Vadisi yeni Polat Alemdar’ı olarak lanse edilen yıldız ismin ayrılığı şok edecek! İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık hayranlarını çok üzecek - Sayfa 1

Yayınlandığı her hafta reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz şok ayrılık yaşanacak! Her hafta reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ayrılıklar peş peşe gelecek! Ancak en çok vedası üzecek isim Kurtlar Vadisi Polat Alemdar’ı olarak lanse edilen ve senaryo onun üzerine yazılan ismin vedası şok edecek! İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz o ayrılık!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık hayranlarını çok üzecek - Sayfa 2

EDHO’Da deprem!

Bu hafta tüm EDHO hayranları yeni bölümde kim ölecek kim veda edecek sorusunu arıyor! EDHO’da kaçıran Ceylan, gitmek üzere olan İlyas Çakırbeyli ve ölüme yürüyen Alpaslan Çakırbeyli arasında şok bir gerçek yaşanacak. Önce dizide kalan isimleri açıklayalım!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık hayranlarını çok üzecek - Sayfa 3

Ceylan ölmedi, kurtuldu!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Fethi’nin adamlarının kaçırdığı Ceylan ölmedi! Ceylan, Hızır Çakırbeyli karşısında koz olarak tutulmak istiyor. Ceylan güzel bir operasyonla kurtarılacak ve EDHO’ya devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık hayranlarını çok üzecek - Sayfa 4

İlyas gitmek istiyor!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas artık veda etmek istiyor! İlyas ve Ömür karakterleri memleketlerine gitmek için Hızır’dan izin istemeye hazırlanıyor. Ancak hem EDHO’da aileden şok veda hem Haşmet Façalı ve Behzat Façalı evine baskın İlyas’ı dizide tutucak!