Anasayfa /  Medya

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı izle - ATV izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı izle - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm tek parça izle - edho. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm dün akşam ekrana gelmedi. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm heyecanı izleyenleri sardı. İzleyiciler, dizi hakkında bilgi almak için arayışa girdi. Gerek ATV yayın akışı üzerinden gerekse internet üzerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında araştırmalar yapıyor.

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2020 10:53

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı izle - EDHO. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm dün akşam ekrana gelmedi. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm heyecanı izleyenleri sardı. İzleyiciler, dizi hakkında bilgi almak için arayışa girdi. Gerek ATV yayın akışı üzerinden gerekse internet üzerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında araştırmalar yapıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı izle - EDHO

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm full hd sansürsüz izle - EDHO

Her hafta Salı günü izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi büyük merak uyandırdı. Dün yayınlanmaması sebebiyle dizi izleyicileri, 'Eişkıya Dünyaya Hükümdar Olmz neden yok' Yeni bölüm ne zaman' arayışa koyuldu. Peki kanal tarafından bir açıklama yapıldı mı? ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için yeni bölüm yayın tarihi belirledi mi?

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm yayın tarihi henüz duyurulmadı. Dizinin yeni bölüm yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır. Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez. Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz'in peşinde olacaktır. Cengiz'i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan'ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır. Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem'in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba ve Naz Elmas’ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün 21 Ocak Salı günü yayınlanması bekleniyor. ATV yayın akışında Hes Kablo Kaysesispor ve Fenerbahçe maçı yer alıyor.

Yorumlar