Anasayfa /  Foto Galeri

Eski nişanlısı tarafında öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşması ortaya çıktı

İstanbul'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşmaları ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Eski nişanlısı tarafında öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşması ortaya çıktı - Sayfa 1

Yılbaşında memleketi Samsun’a gelerek, anneannesini ve dayılarını ziyaret ettiği öğrenilen Dilara Yıldız’ın dönüş yolunda telefonla görüştüğü anneannesi Sevim Akyel’e "Anneanne, İstanbul’a kadar seninle konuşalım" diyerek aldığı tehdit mesajlarını anlattığı ortaya çıktı. 

Eski nişanlısı tarafında öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşması ortaya çıktı - Sayfa 2

Akyel’in de telefonda torununa, "Kızım, İstanbul’a gittiğini kimse bilmesin, dikkatli hareket et" uyarılarında bulunduğu öğrenildi.
Anneanne Akyel, torununun zor şartlarda okuduğunu belirterek, "Çok zor şartlar altında kızımızı okuttuk. Avukat olmak en büyük hayaliydi ve başardı. Olaydan dolayı çok üzgünüz" dedi.

Eski nişanlısı tarafında öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşması ortaya çıktı - Sayfa 3

‘Bilsek, başında nöbet tutardık’
Dayı Savaş Akyel de "Biz o adamla nişanlanmasını hiç istemedik. Annesi de çok karşı çıktı ama çocuğumuzun başına gelecek varmış, engelleyemedik. Tehdit mesajları aldığını öldükten sonra öğrendik. Öncesinde bilsek, biz onun başında nöbet tutardık. Çok üzgünüm" diye konuştu.

Eski nişanlısı tarafında öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın son konuşması ortaya çıktı - Sayfa 4

Dilara'nın diğer dayısı Suat Akyel ise "Bu adamla 15 gün nişanlı kaldı. Hiç istememiştik sonradan o da nişanını attı. Bu adam ilk önce kendisini subay olarak tanıttı. 'İzmir’de görevliyim' demiş, 'İşi gücü bırakayım da senin yanında çalışayım' demiş. Dilara o gün bıraktı çocuğu. Dilara’nın peşini hiç bırakmadı, tehdit mesajları yazdı kızıma, sürekli öldürme mesajları yazdı. Ben mesajları okumadım, kaybettikten sonra öğrendik" dedi.