Anasayfa /  Foto Galeri

Eski hakemler'den Ali Şansalan için flaş yorumlar!

Trabzonspor Fenerbahçe maçının tartışmalı hakemi Ali Şansalan, sarı lacivertli camiadan olduğu kadar hakem yorumcularından da tepki alıyor. Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta 'Trio' programında 3 eski hakem, Ali Şansalan'ın performansını değerlendirdi.

Eski hakemler'den  Ali Şansalan için flaş yorumlar! - Sayfa 1

Trabzonspor Fenerbahçe maçının tartışmalı hakemi Ali Şansalan, sarı lacivertli camiadan olduğu kadar hakem yorumcularından da tepki alıyor. Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta 'Trio' programında 3 eski hakem, Ali Şansalan'ın performansını değerlendirdi.

Eski hakemler'den  Ali Şansalan için flaş yorumlar! - Sayfa 2

Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yayınlanan "Trio" programında Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, haftanın maçının hakemi Ali Şansalan'ı değerlendirdi. 3 eski hakem de Şansalan'ın performansını yeterli bulmadı. İşte yorumlar...

Eski hakemler'den  Ali Şansalan için flaş yorumlar! - Sayfa 3

"Açını kaybetmemek için dikey koşacaksın"


Bülent Yıldırım:

Hakem kırmızı kartta pozisyona uzak kaldı. Açısını da iyi ayarlayamamış. Sevgili Ali, zaten pozisyona geç kalmışsın. Niye sola gidiyorsun? Kendine zaman ve açı kaybettiriyorsun. Dikey koşacaksın sevgili kardeşim. Bunlar tecrübe eksikliği. O mesafeden verdiğin karar, bir derbi maçta kabul görmez. Bu, futbol kurallarında çok açık ve net bir faul diyebiliyor muyuz? Niye o kadar uzaklıktan çok büyük bir ihlal görmüş gibi koşarak düdüğü çalıyorsun. Bir de ikinci sarı kart veriliyor. Devam kararı verilmeliydi. Ali Şansalan, Nwakaeme'ye kartı da atladı.

Eski hakemler'den  Ali Şansalan için flaş yorumlar! - Sayfa 4

"Faul bile değil"


Deniz Çoban:

Kim Min-Jae'nin kırmızı kart gördüğü pozisyon çok tartışılacak. Hakem için şanssız bir pozisyon. Djaniny'nin, Fenerbahçeli futbolcunun temasını hissedip, kendini kolayca yere bıraktığını düşünüyorum. Ben faul kararına katılmıyorum. Devam ettirmesi daha doğruydu. Bence faul yok. Ayrıca Gustavo sarı kartı hak ettiyse, Nwakeme daha önce 3 kere hak etmişti.