Anasayfa /  Foto Galeri

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz aylık gelirini açıkladı

Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği gerekçesiyle 'yaralama' suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla dava açılmıştı. Davanın ilk duruşması bugün görüldü. Feyza Aktan ve Özcan Deniz duruşmaya katıldı. Özcan Deniz, hakim karşısında ilk savunmasını gerçekleştirdi.

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz aylık gelirini açıkladı - Sayfa 1

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. Özcan Deniz, 2019 yılında "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı. Eşinin ailesine ve çocuğuna gereken özeni göstermediğini ve ilgisiz davrandığını öne sürmüştü.

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz aylık gelirini açıkladı - Sayfa 2

Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz aylık gelirini açıkladı - Sayfa 3

Deniz savunmasında, “Boşanma davasını ben açtım. Şiddet görmüş bir kadın olarak boşanma davası açmadı” dedi. 
Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla ‘yaralama’ suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. 

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz aylık gelirini açıkladı - Sayfa 4

İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada sanık Özcan Deniz ve müşteki Feyza Aktan ile tarafların avukatları hazır bulundu. Duruşma kimlik tespiti ile başladı. Kimlik tespitinde lise mezunu olduğunu söyleyen Deniz, aylık gelirinin ise 20 bin TL olduğunu kaydetti.