Anasayfa /  Foto Galeri

Eşinin ölümü ile yıkılan Özgü Namal çocuklarıyla ilk kez görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde acı bir şekilde hayata gözlerini yuman oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral sevenlerini yasa boğmuştu. 53 yaşındaki Serdar Oral'ın ölümü ile sarsılan eşi Özgü Namal ilk kez görüntülendi. Yanında oğlu Nefes Oral ve kızı Elem Su Oral da bulunan Özgü Namal muhabirlere el işareti yaparak soru sorulmamasını istedi. İşte eşi Serdar Oral'ın ölümünün ardından ilk kez ortaya çıkan Özgü Namal ve çocukları...

Eşinin ölümü ile yıkılan Özgü Namal çocuklarıyla ilk kez görüntülendi! - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde acı bir şekilde hayata gözlerini yuman oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral sevenlerini yasa boğmuştu. Özgü Namal'ın iki çocuğunun babası nefes terapisti eşi Serdar Oral İstanbul'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. 53 yaşındaki Serdar Oral'ın ölümü ile sarsılan eşi Özgü Namal ilk kez görüntülendi.

Eşinin ölümü ile yıkılan Özgü Namal çocuklarıyla ilk kez görüntülendi! - Sayfa 2

Yanında oğlu Nefes Oral ve kızı Elem Su Oral da bulunan Özgü Namal muhabirlere el işareti yaparak soru sorulmamasını istedi.

Eşinin ölümü ile yıkılan Özgü Namal çocuklarıyla ilk kez görüntülendi! - Sayfa 3

Karşısında muhabirleri görünce şaşıran oyuncu, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması için el işareti yaptı.Namal, “Nasılsınız?” sorusuna, “Hayırdır?” cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçti ve uzaklaştı. (Umut Ünver-Milliyet)

Eşinin ölümü ile yıkılan Özgü Namal çocuklarıyla ilk kez görüntülendi! - Sayfa 4

Daha önce Özgü Namal'ın henüz çok küçük yaşta olan çocuklarına babalarının vefat ettiğini söylemediği yönünde haberler çıkmıştı.