Anasayfa /  Foto Galeri

Eşi ve 2 yaşındaki oğlunu katledip, 14 sayfalık mektup ve yüklü miktarda para bıraktı

Afyonkarahisar’da eşini ve 2 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihar eden şahsın geride 14 sayfalık bir mektup ile yüklü miktarda para bıraktığı ortaya çıktı. Şahsın yazdığı mektupta ise hayatıyla ilgili birçok iddiaya yer verdiği öğrenilirken, jandarma iddiaları araştırıyor.

Eşi ve 2 yaşındaki oğlunu katledip, 14 sayfalık mektup ve yüklü miktarda para bıraktı - Sayfa 1

Afyonkarahisar’da eşini ve 2 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihar eden şahsın geride 14 sayfalık bir mektup ile yüklü miktarda para bıraktığı ortaya çıktı. 

Eşi ve 2 yaşındaki oğlunu katledip, 14 sayfalık mektup ve yüklü miktarda para bıraktı - Sayfa 2

Şahsın yazdığı mektupta ise hayatıyla ilgili birçok iddiaya yer verdiği öğrenilirken, jandarma bu iddiaları araştırıyor. 
Geçtiğimiz hafta sonu, Şuhut ilçesine bağlı Dadak köyünde meydana gelen korkunç olayda, hayvan gütmek için yanına 13 yaşında kardeşi E.M’yi alan B.M. (14), geceyi dağda geçirdi. 

Eşi ve 2 yaşındaki oğlunu katledip, 14 sayfalık mektup ve yüklü miktarda para bıraktı - Sayfa 3

Cumartesi günü öğlen saatlerinde ise anne ve babasını telefon ile arayan B.M., kimseye ulaşamayınca bu defa komşularını arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine eve giden komşular kapıyı açınca korkunç bir tablo ile karşılaştı. Eve giren komşular anne Hanife M. (36), oğlu Egemen M. (2) ve baba Mehmet M.’nin (45) cesetleri ile karşılaştı. Olayın ardından jandarmaya ve 112 Acil servise haber verilmesi ile bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler sağlık ekipleri anne, çocuk ve babanın öldüğünü belirledi. Yapılan incelemelerde anne ve oğlunun tabancayla vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulduğu, baba Mehmet M.’nin ise kablo ile merdiven boşluğuna asıldığını belirlendi. Baba Mehmet M.’nin anne ve oğlunu öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi. 

Eşi ve 2 yaşındaki oğlunu katledip, 14 sayfalık mektup ve yüklü miktarda para bıraktı - Sayfa 4

Mektuptaki iddialar detaylı şekilde inceleniyor 
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler dehşet verici olayın gerçekleştiği evde detaylı bir inceleme yaparken, ekiplerin evde Mehmet M.’nin kaleme aldığı öne sürülen ve 14 sayfadan oluşan bir mektup ile yüklü miktarda para buldukları kaydedildi. Mektupta Mehmet M.’nin hayatıyla ilgili bir çok konu ve iddiaya yer verdiği öğrenilirken, bu iddiaların ne olduğu konusunda ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Jandarma ekiplerinin büyük bir hassasiyetle Mehmet M.’nin mektubunda yer verdiği iddiaları araştırdığı öğrenildi.