Anasayfa /  Foto Galeri

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözler

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Erken’in ölüm haberinden sonra yıkıldığını söyleyen yakın arkadaşı Bircan Bali, programında "Ece'ye ulaşamıyorum ama annesine 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş" şeklinde konuştu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözler - Sayfa 1

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde bir balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü Ece Erken’i adeta yıktı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözler - Sayfa 2

 Eşinin ölüm haberini aldıktan sonra sakinleştiricilerle ayakta duran Ece Erken’in evinde kendine gelmeye çalıştığı öğrenildi.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözler - Sayfa 3

“BEN ONU ÇOK SEVİYORUM, NASIL DAYANACAĞIM”

Yakın arkadaşı Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken'in sağlık durumundan bahsetti. Erken'in sakinleştiricilerle ayakta durduğunu belirten Bali, "Ece'nin annesiyle konuştum. 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Ece, oğlu Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' diyerek ağlamış. Eymen de biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii."

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözler - Sayfa 4

“HER ŞEY GERİDE KALSIN”

Öte yandan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir süre önce sessiz sedasız evlenen Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı Twitter'da gündem oldu. Yılbaşında ünlü avukatın çocukları ve kendi çocuğuyla birlikte pozunu paylaşan sunucu, paylaşımın altına şu notu yazdı: