Anasayfa /  Foto Galeri

Eşi 35 yıl sonra itiraf etti

2005 yılında hayatını kaybeden efsane futbolcu George Best'in 1978-1986 yılları arasında 8 sene evli kaldığı eşi Angie Best, eski eşiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Eşi 35 yıl sonra itiraf etti - Sayfa 1

Hem futbolculuk hem de şahsına münhasırlık açısından dünya futbolunun en önemli figürlerinden biri olan George Best, 2005 yılında 59 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Aktif oyunculuk yılları da dahil, hayatı boyunca alkol problemi yaşayan Best, kadınlara ve eğlenceye de çok düşkün biri olarak tanınıyordu.

8 yıl evli kaldığı eski eşi Angie Best, efsane oyuncunun bu bağımlılıklarından kurtulmaya çalışırken daha da dibe battığını itiraf etti.

Eşi 35 yıl sonra itiraf etti - Sayfa 2

Angie Best, "George'u iki kez rehabilitasyon kliniğine yatırdık. Alkol ve seks düşkünlüğünden kurtulmasını umarken daha da kötü oldu. Onu kliniğe yatırmamızın beni klinikte kadınlarla bile aldatmasından başka bir sonucu olmadı.

Onu sevmemek imkansızdı. Tatlı ve sevgi dolu biriydi. Şeytan tüyü vardı. Ama bir alkolikle evli olmak... Bu insanı kötü birine dönüştürebiliyor" dedi.

Eşi 35 yıl sonra itiraf etti - Sayfa 3

"O kurtulmak istemiyordu"


"Vücudun içkiye tepki vermesini ve kusmayı sağlayan ilaçlar kullanıyordu. Bu ilaçları onu verdiğimde dil altında tutmaması için kontrol ederdim. Ama sonra kendince bir yöntem buldu ve hapları dişleriyle dudağı arasına saklamaya başladı.

Eşi 35 yıl sonra itiraf etti - Sayfa 4

İlaçları ceplerinde bulunca anladım.
Arkadaşlarına uyarılarda bulundum, içmesine izin vermemelerini gerektiğini söyledim ama umurlarında olmadı. George da bu bağımlılıklarından kurtulmayı pek istemiyordu."