Anasayfa /  Foto Galeri

Erzurumspor şokunun ardından Beşiktaş'tan Sergen Yalçın hamlesi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi.. Son 8 maçta 7 kez sahada boynu bükük ayrılan Siyah beyazlı ekipte radikal karar...

Erzurumspor şokunun ardından Beşiktaş'tan Sergen Yalçın hamlesi - Sayfa 1

Son 8 maçta 7 kez kaybeden ve sadece 1 kez (Gençlerbirliği) maçını kazanabilen Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda ilk maçta olduğu gibi Erzurumspor'a rövanşta da 3-2 mağlup oldu.

Erzurumspor şokunun ardından Beşiktaş'tan Sergen Yalçın hamlesi - Sayfa 2

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'na veda ettiği maçta yenilen 3. golün ardından kulübede olay bir ifade kullandı. Avcı'nın söylediği sözler, yayıncı kuruluşun kameralarına yansıdı.

Erzurumspor şokunun ardından Beşiktaş'tan Sergen Yalçın hamlesi - Sayfa 3

Erzurumspor'da Oltan'ın attığı 3. gole sinirlenen Abdullah Avcı, yardımcısına dönerek, ''Ben böyle bir takım görmedim hocam'' dedi.

Erzurumspor şokunun ardından Beşiktaş'tan Sergen Yalçın hamlesi - Sayfa 4

Beşiktaşlı taraftarların, çok konuşulan ve sosyal medyada paylaşılan bu görüntülerin ardından Avcı'ya olan öfkesi daha da arttı. Sosyal medyada "Abdullah Avcı gitmeden bize uykular haram oldu", "Beşiktaş tarihinin en çok bonservis ödenen sezonlarından birinde kadro kalitesizliği bahane edilemez. Abdullah Avcı kredisini tüketmiştir." şeklinde paylaşımlar yapıldı.