Anasayfa /  Spor

Erzurumspor - Sivasspor maç sonucu: 1-2 özet ve golleri izle

Süper Lig'de BB Erzurumspor, 70. dakikada öne geçtiği maçta sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Sivasspor'un golleri 82. dakikada Arouna Kone ve 86. dakikada Max Gradel'den geldi.

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2020 15:28

Süper Lig'in 2. haftasında BB Erzurumspor, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Sezonun ilk maçını kazanan ligin yeni ekibi BB Erzurumspor, ikinci yarıda öne geçti. 70. dakikada Emrah Başsan'ın ortasına Arvydas Novikovas kafayı vururken kaleci Samassa'nın elinden kaçan top ağlarla buluştu ve ev sahibi skoru 1-0 yaptı.

Golü yedikten sonra risk alan Demir Grup Sivasspor beraberlik golünü 82. dakikada buldu. 75. dakikada oyuna giren 36 yaşındaki Arouna Kone, Erdoğan Yeşilyurt'un asistinde topu filelere gönderdi ve maçta durumu eşitledi.

Erzurumspor - Sivasspor maç sonucu: 1-2 özet ve golleri izle - TIKLA

Bu golden yalnızca 4 dakika sonra Sivasspor öne geçti. Takımın yeni transferi Max Gradel'in sol çaprazdan gönderdiği sert şut ağlarla buluştu ve Sivasspor deplasmanda 2-1 öne geçti. Sivasspor'un iki golü de Fildişili yıldızlarından geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Demir Grup Sivasspor, 70. dakikada 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada BB Erzurumspor'u 4 dakika içinde bulduğu 2 golle deplasmanda devirdi.

Bu sonucun ardından Sivasspor ligdeki ilk galibiyetini alarak 3 puana ulaştı. İlk maçını kazanan BB Erzurumspor ise bu haftayı boş geçti ve 3 puanda kaldı.

 
 
Yorumlar