Anasayfa /  Foto Galeri

Ersun Yanal'ın transfer listesi sızdı!

Geçtiğimiz sezon hatırlamak istemeyeceği bir sezon geçiren Fenerbahçe, bu sezon yepyeni bir kadro oluşturarak neredeyse sıfırdan bir takım oluşturmuştu. Ancak şu ana kadar beklenilen performansın altında kalan sarı-lacivertli ekipte gözler ocak ayı transfer dönemine çevrildi. Bazı isimlerin performansından belli olmayan teknik ekibin, birkaç mevkiye de takviye yapma planının olduğu biliniyordu. İşte Fenerbahçe'de gelecek ve gidecek isimler listesi...

Ersun Yanal'ın transfer listesi sızdı! - Sayfa 1

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, Ülker Stadı'nda kozlarını paylaştı.

Rakibini Muriç (2), Gustavo, Ferdi ve Kruse'nin golleriyle 5-2 mağlup eden sarı-lacivertliler, 2 hafta aradan sonra galip gelerek rahat bir nefes aldı.

Ersun Yanal'ın transfer listesi sızdı! - Sayfa 2

Başkent ekibi ile oynanan maçın ardından gözünü 15. haftada lider Demir Grup Sivasspor ile oynanacak mücadeleye çeviren sarı-lacivertliler, Sivas temsilcisini mağlup edip zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Sivas karşısında 3 puan alarak ligde ilk yarının bitimine kısa bir süre kala galibiyet serisi yakalamak isteyen Kanarya'da ocak ayı transfer çalışmaları başladı.

Sezona hızlı bir giriş yapan ancak ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna radikal değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Ersun Yanal'ın transfer listesi sızdı! - Sayfa 3

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda yapacağı birkaç takviyeyle sezonu şampiyonlukla taçlandırmak isteyen sarı-lacivertlileri iç transferde de hareketli günler bekliyor.

Ocak ayında takımdan gönderilecek isimleri belirleyen teknik heyet, takıma dahil edilecek isimler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Kanarya'da teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer listesi ortaya çıktı.

İşte Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde gidecek ve gelecek isimleri:

Ersun Yanal'ın transfer listesi sızdı! - Sayfa 4

GİDECEK İSİMLER

MEHMET EKİCİ

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Mehmet Ekici ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcuyu sezon başında TFF'ye bildirilen 28 kişilik listeye dahil etmemişti.

Sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcuyu sezon başında TFF'ye bildirilen 28 kişilik listeye dahil etmemişti. Yönetimin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki orta sahayı ocak ayında elinden çıkarmayı planladığı öğrenildi.