Anasayfa /  Foto Galeri

Erol Bulut neşteri vurdu! Fenerbahçe'de tam 4 ayrılık...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut bir yandan şampiyonluk mücadelesini sürdürürken öbür yandan gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Deneyimli teknik adam bu kapsamda hem kadro maliyetini düşürmek hem de istemediği isimlerle yolları ayırıp yeni transferlere kaynak oluşturmak için 3 isimle yolların ayrılmasını istedi. Ayrıca sarı-lacivertli takımda bir de sürpriz ayrılık yaşanabilir. İşte detaylar...

Erol Bulut neşteri vurdu! Fenerbahçe'de tam 4 ayrılık... - Sayfa 1

Fenerbahçe'de bir yandan şampiyonluk mücadelesi verilirken diğer yandan gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Teknik direktör Erol Bulut takımdan ayrılmasını düşündüğü isimleri belirledi.

Erol Bulut neşteri vurdu! Fenerbahçe'de tam 4 ayrılık... - Sayfa 2

Sezona dördüncü yıldızı takma hedefiyle başlayan ve 18 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, devre arasında da 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Erol Bulut neşteri vurdu! Fenerbahçe'de tam 4 ayrılık... - Sayfa 3

Üst üste 2 galibiyetle yeni döneme başlayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de Galatasaray'a, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Medipol Başakşehir'e yenilerek ritim kaybetti.

Erol Bulut neşteri vurdu! Fenerbahçe'de tam 4 ayrılık... - Sayfa 4

Ligin 25. haftasında 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral depolayan Kanarya, lider Galatasaray'ın averajla arkasında bulunuyor. Sarı Lacivertliler, Kadıköy'de Göztepe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe galibiyet serisi yakalamanın peşinde...