Anasayfa /  Foto Galeri

Erol Bulut, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Erol Bulut, İstanbul’a geldi.

Erol Bulut, İstanbul'a geldi - Sayfa 1

Sezon sonu Almanya’da ailesiyle tatil yapan ve bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen Erol Bulut, eşinin uçakta tansiyonunun düşmesinden dolayı havalimanı ilk yardım bölümüne geçti. Burada gerekli muayenesi yapılan Erol Bulut’un eşinin herhangi bir sağlık sorunu olmamasından dolayı alandan ayrıldı. Bulut, Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevi ile ilgili Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı açıklamada, "Teşekkürler, zaten birkaç güne açıklama yapılacak. Şu anda bir şey söylemeye gerek yok" dedi.

Erol Bulut, İstanbul'a geldi - Sayfa 2

VEDA ETMİŞTİ
Fenerbahçe'ye imzası an meselesi olan Bulut, yaptığı açıklama ile Alanyaspor camiasına teşekkürlerini sunarak ayrılığı duyurmuştu.

"Değerli Basın Mensupları,

Aytemiz Alanyaspor'da 2019-2020 sezonu ile birlikte başlayan görevimiz, bugün itibariyle son bulmuştur.

Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve Aytemiz Alanyaspor yönetim kuruluna teşekkür ederim. Futbolcu kardeşlerim, ekibim, ben, en önemlisi de bizlere

her zaman destek ve inancını esirgemeyen taraftarımızla,

Erol Bulut, İstanbul'a geldi - Sayfa 3

2019-2020 sezonunu birlik içinde ve çok verimli geçirdik;

takımımızı Avrupa Kupaları'na götürme başarısı gösterdik.

Ekibim ve ben, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personelimize, taraftarımıza ve Aytemiz Alanyaspor camiasına teşekkürü borç biliriz.

Aytemiz Alanyaspor'a bundan sonraki mücadelelerinde ve Avrupa Kupalarında başarılar dilerim.

Saygılarımla, Erol Bulut"