Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Erol Bulut dönemi sona eriyor

Süper Lig’de şampiyonluğun iddialı ekipleri arasında yer alan Fenerbahçe’de Erol Bulut’un performansı hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe camiasında Erol Bulut belirsizliği devam ederken, teknik direktörlük için şimdiden 4 ismin adı geçiyor. İşte o isimler ve olayın detayları…

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2021 20:47

Büyük umutlarla Fenerbahçe’nin başına gelen Erol Bulut istenileni bir türlü veremedi.Gençlerbirliği'ne sahasında 2-1 yenilen ve evinde 6. kez sahadan puansız ayrılan Fenerbahçe, kendi sahasında en fazla mağlup olduğunu sezon rekorunu kırdı.Bu durum hem Fenerbahçe yönetiminin hem de taraftarın canını sıkmış durumda.Bu gelişmelerden sonra fatura Erol Bulut’a kesilmiş durumda.Hatta hatırlanacağı üzere Göztepe ile oynanan maçın ardından teknik direktör Erol Bulut istifasını sunmuş ancak Başkan Ali Koç tarafından kabul edilmemişti.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ‘Son ana kadar beraberiz’ mesajı vermişti.Sezonu Erol Bulut ile tamamlamak isteyen başkan Ali Koç ve yönetimi, bir yandan da alternatif planlarını hazırlıyor.Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması durumunda Erol Bulut ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Fenerbahçe Yönetimi'nin masasında 4 isim var.İşte Fenerbahçe yönetimi masasında bulunanan o isimler…

Villas-Boas

Porto'da şampiyon olan ve ardından Chelsea ve Tottenham ile Ada'da görev yapan Villas-Boas, son 3 kulübü Zenit, Shanghai ve Marsilya'da başarılı günler geçirdi.Chelsea ve Tottenham maceraları dışında gittiği her kulüpte yüzde 110 verim aldı.

Joachim Löw

Fenerbahçe ile yarım kalan bir hikayesi olan ve zihinlerde hep iyi hatırlanan Joachim Löw, tam 17 sene Almanya için görev yaptı.

Lucien Favre

Dortmund ile yolları ayrılan Lucien Favre, tüm kariyeri boyunca kısa ve orta dönemde iyi, uzun dönemde ise başarısız bir teknik direktör olarak tanındıHertha Berlin, Mönchengladbach, Nice ve Dortmund maceralarına çok iyi sonuçlarla başlayan ve bunu 1.5-2 sezon boyunca devam ettiren Favre, kurucu bir teknik direktör olarak da başarılı sonuçlar verdi.

Leonardo Jardim

Olympiakos, Sporting ve Monaco'daki başarılarıyla tanıdığımız Leonardo Jardim, henüz 46 yaşında ve yolun çok başında olmasına karşın çok da tecrübeli bir teknik adam.









Yorumlar