Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Erol Bulut: Basit hatalar yapmamamız gerekiyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Antalyaspor maçının ardından verdiği demeçte basit hatalar yapmamaları gerektiğini vurguladı.

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2021 22:04

Süper Lig'de evinde Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Erol Bulut, ''Bitlis'te şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Geçen hafta oynadığımız iyi bir maç, kazandığımız bir maç. Bu hafta ilk yarı ayrı, ikinci yarı ayrı bir maç oldu. Yaptığımız bir pas hatasından yediğimiz bir gol var. Rakip pozisyona giremezken bir gol yedik. Rakibin nasıl oynayacağını biliyorduk. Kendi sahamızda rakipler genelde kapanıyor. 6-3-1 veya 5-3-2 oynuyorlar. Zaman zaman kapalı savunmaları açmakta zorlanıyoruz. Bugün pozisyonlarımız da vardı ama değerlendiremedik.'' dedi.

''Basit hatalar yapmamamız gerekiyor''

''İkinci yarı daha da farklı bir maç oldu. Daha baskılı oynamaya çalıştık. Öne de geçebilirdik. Yeterince pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıyı geçen haftayla kıyaslayabilirdik. İlk yarı istediğimiz baskılı oyunu yapamadık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bir puan aldık, kaybettiğimiz iki puan var. Bu şekilde puan kaybetmememiz gerekiyor. Rakip de puan kaybetti. Lig daralıyor. Basit hataları yapmamamız gerekiyor.''

''Defansta o hata ağır dönüyor''

''Bugün ilk yarıda zorlansak da bulduğumuz pozisyonlar var. İkinci yarı yeterince pozisyon yakaladık. Tabii atamadığınız zaman biraz daha zorlaşıyor işiniz. Zaten pas hatası oldu. O hatayı yapmamamız gerekirdi. Futbolda hatalar oluyor ama defansta o hata ağır dönüyor size.''

Etiketler Erol Bulut
Yorumlar