Anasayfa /  Foto Galeri

Ermeni sunucu Türkiye’ye hakaret edince Lübnanlılar bunu yaptı!

Lübnan’da bir televizyon kanalında program yapan Ermeni asıllı sunucu Neshan Der Haroutian, yayın sırasında Türkiye’ye hakaret etti. Lübnanlılar ellerinde Türk bayraklarıyla sokağa döküldü ve Haroutian’ı protesto etti.

Ermeni sunucu Türkiye’ye hakaret edince Lübnanlılar bunu yaptı! - Sayfa 1

New TV sunucusu Haroutian'ın dün akşam gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında Türkiye aleyhinde sarf ettiği hakaret içerikli ifadeler, Lübnan'da büyük bir kesimin tepkisine yol açtı.

Ermeni sunucu Türkiye’ye hakaret edince Lübnanlılar bunu yaptı! - Sayfa 2

Önceki akşamdan beri sosyal medyadan gelen yoğun tepkilerin ardından bugün de New TV'nin başkent Beyrut'taki merkezi önünde ve ülkenin kuzeyindeki Trablusşam kentinde kalabalıklar tarafından gösteriler düzenlendi.  

Ermeni sunucu Türkiye’ye hakaret edince Lübnanlılar bunu yaptı! - Sayfa 3

Osmanlı Devleti, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek sloganları atan göstericiler, söz konusu sunucunun kardeş ülke Türkiye ve Müslümanların tarihi üzerinden Lübnan'ın ulusal birliğine yönelik fitne oluşturduğunu vurguladı.

Ermeni sunucu Türkiye’ye hakaret edince Lübnanlılar bunu yaptı! - Sayfa 4

Türkiye ve Lübnan bayraklarıyla televizyon kanalının önünde toplanan göstericiler, söz konusu skandal ifadelerden ötürü Türkiye'den özür dilemeleri talebinde bulundular.