Anasayfa /  Foto Galeri

Erkeklere göre kadınların yatakta yaptığı en büyük 10 cinsel ilişki hatası

IllicitEncounters.com tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre erkekler ve kadınlar, yatak odasında kendilerini rahatsız eden şeyleri ortaya çıkardılar. Kadınların yatak odasında orgazm taklidi yapmasından tutun da seks sırasında konuşmasına kadar erkeklerin en sinir olduğu 10 seks hatası açıklandı. İlişkinin önemli parçasından biri olan cinsel kimya çiftler için bir zorunluluktur. Bu zorunluluğu elde eden çiftler cinsel birlikteliklerinde mutluluğu yakalıyor.

Erkeklere göre kadınların yatakta yaptığı en büyük 10 cinsel ilişki hatası - Sayfa 1

IllicitEncounters.com tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre erkekler ve kadınlar, yatak odasında kendilerini rahatsız eden şeyleri ortaya çıkardılar.

Kadınların yatak odasında orgazm taklidi yapmasından tutun da seks sırasında konuşmasına kadar erkeklerin en sinir olduğu 10 seks hatası açıklandı. İlişkinin önemli parçasından biri olan cinsel kimya çiftler için bir zorunluluktur. Bu zorunluluğu elde eden çiftler cinsel birlikteliklerinde mutluluğu yakalıyor.

Erkeklere göre kadınların yatakta yaptığı en büyük 10 cinsel ilişki hatası - Sayfa 2

IllicitEncounters.com sözcüsü Jessica Leoni, “İnsanları başka biriyle ilişkiye girmeye iten şeyin, öncelikle evde cinsel tatmin eksikliği olduğunu bulduk. 

Hem erkeklerin hem de kadınların eşlerinden bıkmış olmalarının ana nedeni, bu temel hataları yatak odasında değiştirmeye çalışmamaları ve sürdürmeye devam etmeleridir.

Bu basit hatalardan kaçınırsanız, eşinizin hile yapma riski daha da düşüktür." diyerek yaptıkları araştırmanın gerekçesini açıklayarak sözlerini sonlandırdı.

Erkeklere göre kadınların yatakta yaptığı en büyük 10 cinsel ilişki hatası - Sayfa 3

Kadınların cinsel ilişkiyi başlatmaması

Her zaman karanlıkta seks yapmak istemeleri

Orgazm taklidi yapmaları

Erkeklere göre kadınların yatakta yaptığı en büyük 10 cinsel ilişki hatası - Sayfa 4

İşte erkeklere göre kadınların yatakta yaptığı 10 yanlış...