Anasayfa /  Ekonomi

Erdoğan'ın konut kredi müjdesinden sonra fırsatçılardan konutlara zam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası konut kredisi müjdesi verdi. İlk defa ve tek konut sahibi olacak vatandaşlara düşük faizli kredi sağlayacaklarını açıklamasının ardından bazı fırsatçılar, konut fiyatlarına büyük oranda zam yaptı. Bir ilan sahibi, Erdoğan'ın açıklamasından bir saat bile geçmeden satışa sunduğu konutun fiyatını tam 300 bin lira artırdı.

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2022 23:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde vererek, "İlk defa tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyon değere sahip birinci el satın almamalar için 10 yıla kadar vadeli ve aylık yüzde 0,99 faizli konut kredisi sağlıyoruz. Konut değeri 2 milyon lira ile sınırlı bu paket aylık 0,89 faizli konut kredisi içeriyor." açıklamasında bulundu.

FIRSATÇILAR BİR SAAT BİLE BEKLEYEMEDİ
Erdoğan'ın, konut alacak vatandaşlara düşük faizli kredi sağlayacaklarını açıklamasının ardından fırsatçılar, konut fiyatlarına zam yaptı.

Bir ilan sahibi, Erdoğan'ın açıklamasından bir saat bile geçmeden satışa sunduğu konutun fiyatını tam 300 bin lira artırdı.

Yorumlar